Axelle laat alter ego Axeela op je los - Morgen in Pink Ambition

Axelle laat alter ego Axeela op je los - Morgen in Pink Ambition

Axelle laat de fitness even achter zit, en laat alter ego Axeela op ons los. Deze superwoman is een vrouw van vele talenten, ze zingt vandaag het laatste nummer voor haar nieuwe album in, onder het goedkeurend oog van 'dope' gezelschap. En Freya begint haar dag al vroeg: ze beantwoordt e-mails terwijl ze aan haar conditie werkt. Deze 'girlboss' heeft multitasken helemaal begrepen. Maar ook deze creatieve duizendpoot kan af en toe wat extra hulp gebruiken en gaat vandaag op zoek naar een personal assistant.

It-girl Jill heeft het druk, naast haar job als promogirl op het autosalon staat ze vandaag model voor een fotoshoot van blogger Jon The Gold, en al dat mooi wezen is minder makkelijk dan je zou denken..

De meisjes tekenen allemaal present op de lancering van Yentl's nieuwe blog. 'Just Yentl'...

Pink Ambition - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contact us
About VIJF

Alle foto’ zijn eigendom van SBS Belgium en zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo’s is niet toegestaan zonder voorafgaand akkoord van SBS Belgium. Hetzij via email of na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login vereist dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden.

VIJF
Fabriekstraat 55
1930 Zaventem