De dokters van Grey's Anatomy zijn vanaf morgen terug

De dokters van Grey's Anatomy zijn vanaf morgen terug

En Katerine Heigl schittert als advocate in de gloednieuwe serie Doubt

Dinsdag 13 maart 2018 — Grey’s Anatomy is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte VIJF-waarde en een vaste afspraak voor haar kijkers. Inmiddels is de populaire ziekenhuisserie al toe aan het veertiende seizoen dat morgen van start gaat op VIJF. Op woensdag 25 april zendt VIJF de 300e (!) aflevering van Grey's Anatomy uit waarin er wordt teruggeblikt op alle voorgaande seizoenen.

Seizoen 13 van Grey's Anatomy eindigde met een heftige explosie in het ziekenhuis waarbij veel slachtoffers vielen. In het nieuwe seizoen krijgt het ziekenhuis na de brand een make-over. Ook maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stelt Meredith (Ellen Pompeo) alles in het werk om de zus van Owen (Kevin McKidd) te helpen. Zij was jarenlang vermist, maar blijkt toch nog te leven. Owen had alle hoop om haar levend terug te zien al opgegeven... 

Vanaf morgen schittert ook Katherine Heigl (bekend van Grey’s Anatomy en de film Knocked Up) in de nieuwe dramareeks Doubt als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt die betrokken lijkt te zijn bij een brutale misdaad.

Het veertiende seizoen van Grey's Anatomy en de gloednieuwe serie Doubt starten morgen op VIJF. Telkens op woensdag om 20u35 en 21u25.

Onze favoriete dokters zijn terug

Katherine Heigl terug in de nieuwe serie Doubt

Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES at SBS Belgium NV