Debra Messing terug als Moordvrouw in gloednieuwe The Mysteries of Laura

Debra Messing terug als Moordvrouw in gloednieuwe The Mysteries of Laura

Maandag 19 januari 2015 — VIJF pakt vanaf maandag 2 februari uit met een nieuwe moordvrouw: Debra Messing is in de gloednieuwe dramareeks The Mysteries of Laura te zien als Laura Diamond, een gescheiden moeder en rechercheur die deze twee veeleisende aspecten van haar leven zo goed mogelijk probeert te balanceren. Laura lost als detective moordzaken bij de New Yorkse politie zaak na zaak succesvol op. Terwijl ze haar werk combineert met het zorgen voor haar tweelingzonen, probeert ze ook nog eens haar soon-to-be-ex-husband, die ook haar baas is, de scheidingspapieren te laten ondertekenen.

 

Actrice Debra Messing is bij het grote publiek vooral bekend geworden dankzij haar hoofdrol in de hitserie Will and Grace, over een vrouw die samenleeft met haar homoseksuele beste vriend. De reeks, die acht seizoenen liep, was eind jaren negentig hilarisch én baanbrekend.

 

The Mysteries of Laura is een remake van de Spaanse serie Los misterios de Laura. In Spanje loopt de serie inmiddels voor het derde seizoen.

 

The Mysteries of Laura

Vanaf 2 februari, elke maandag om 21u35 na nieuwe afleveringen van Rookie Blue

Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF at VIJF