Nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy en de start van de gloednieuwe ziekenhuisserie Code Black

Nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy en de start van de gloednieuwe ziekenhuisserie Code Black

Dokters op dinsdag bij VIJF

Monday, August 29, 2016 — Op dinsdagavond vervoert VIJF je opnieuw door de wandelgangen van je favoriete ziekenhuizen. Nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en de start van Code Black staan garant voor een gezonde dosis adrenaline, romantiek en de nodige spanning. 

Vanaf morgen wekelijks op VIJF.

 

Grey’s Anatomy

Iedereen weet het, love hurts. Ook Meredith en haar collega-chirurgen blijven niet gespaard wanneer liefdesperikelen de muren van Seattle Grace Hospital binnendringen. Relaties komen niet van de grond of lopen stuk, en Meredith’s bindingsangst brengt haar relatie met Will in gevaar, die misschien wel eens haar McDreamy 2.0 zou kunnen zijn…

Elke dinsdag om 20u35.

 

Code Black

In de drukste en meest beruchte ER van de Verenigde Staten, Center Stage, draait alles rond snelheid en skills. Een uitzonderlijk gedreven en getalenteerd team moet dag in dag uit knokken om de grote toestroom aan patiënten onder controle te houden. Ze behelpen zich met de weinige middelen die ter hunner beschikking staan en doen er alles aan om elke patiënt zo goed mogelijk te behandelen. Het merendeel van de patiënten is immers een onzeker lot beschoren. Eén ding is wel zeker: Code Black laat gegarandeerd je hart sneller slaan.

Elke dinsdag om 21u30.

Nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy

Grey's Anatomy
Code Black
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV