Jani is terug met een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw...

...en de frappantste koppels ooit!

Dinsdag 30 augustus 2016 — Na 8 (!) seizoenen ZMZV dachten we dat Vlaanderen intussen verlost zou zijn van slechte smaak. Helaas, niets is minder waar. Dus riepen we Jani terug naar VIJF, waar hij zijn stijlkruistocht strijdvaardiger dan ooit verder zet. Jani kijkt meermaals met open mond toe als hij ziet welke foute outfits de koppels uit hun kast opduikelen. Geloof ons: de kandidaten van dit negende seizoen leggen VIJF-lieveling Jani stevig het vuur aan de schenen, en dat terwijl Jani niets liever zou doen dan hun volledige garderobe in brand te steken...

Tussen Ijsjesman Bart (27 jaar) en zijn nichtje Nele (25 jaar, fulltime mama) is het al enkele jaren ferm van boempatat. Het resultaat daarvan zijn vier gezonde kinderen. Eén probleempje: ze zien er zelf nog uit als kinderen. Jani vraagt zich daarom luidop af of hij in een aflevering van Sesamstraat terecht is gekomen?

Om die kinderlijke look te compenseren, flirt Nele iets te veel met leder en met pantermotiefjes. Verder in haar kleerkast ook de kleinste zwangerschapsbroek ter wereld, de slettenversie van Marilyn Monroe's favoriete outfit en T-shirts die evenveel licht geven als een kerncentrale.

Bart -die Jani zelf in zijn huis uitnodigde- weet niet meer waar hij het heeft wanneer Jani in zijn garderobe duikt: de draakjes, doodskoppen, apen en naakte vrouw op trui's en T-shirts vallen niet in de smaak van onze modegoeroe. Hallo 2016?! Bart is er niet goed van en stapt met loden schoenen het shopping center binnen waar hij zich compleet laat gaan in de lingerieshop. 

Maak daar maar iets fatsoenlijks van! En toch speelt Team Jani het klaar om dit 'neefje en nichtje' er doen uit te zien als man en vrouw. Helemaal zoals het hoort.

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF