Vier Mystery dates zorgen morgen voor extra 'temptation'

Vier Mystery dates zorgen morgen voor extra 'temptation'

Dinsdag 21 februari 2017 — De koppels zagen vorige week voor het eerst beelden van elkaar. Voor sommigen een blij weerzien, voor anderen helemaal niet: Jefferson vreest voor zijn relatie met Lize, nu hartenbreker Ken haar gevoelige snaar heeft geraakt. En Niels' grootste angst lijkt waarheid te worden: spierbundel Alex laat Rosanna blijkbaar niet onberoerd. Ook Jolien is helemaal overstuur nadat ze zag hoe goed het klikt tussen haar vriend Herbert en 'zijn Saartje'. Vandaag gaan de koppels opnieuw op date. Ze staan voor de keuze: zelf een datepartner kiezen, of zich laten verrassen door een mystery date. De komst van de mystery dates slaat in als een bom...

Kom hier meer te weten over Ardian, Boy, Lynn en Natasja.

Temptation Island, morgen om 21u30 bij VIJF

Ardian is 21, half Kosovaars en half Oostenrijks en woont in Brugge. De meesterflirter heeft al tientallen vrouwen op zijn 'palmares' staan. Zijn ogen blijken zijn grootste troef te zijn.

De 26-jarige Boy uit Den Haag  startte op zijn vijftien met het verslinden van vrouwen. Nu, iets meer dan 10 jaar en 250 bedpartners later, staat hij in Den Haag bekend als dé “Channing Tatum” van Nederland.

Natasja (Tas) is 26 jaar en komt uit Rotterdam. Ze is in Barcelona geboren en tweetalig opgevoed. De afgelopen zes maanden heeft zij op Ibiza gewoond en gewerkt. Ze is sinds twee jaar vrijgezel na een langdurige relatie van zes jaar.

Lynn (24, Gent) is een ‘classy lady’. Ze houdt van luxe, laat zich graag champagne trakteren en geniet van verwennerijen. Met haar looks en guitige lach windt Lynn elke man rond haar vinger. Ze weet perfect hoe ze zich sexy moet gedragen en waar alle mannen voor vallen.

 

Deze 4 mystery dates zorgen voor extra temptation

Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES